WordPress database error: [INSERT command denied to user '1_03c16fe_3'@'10.30.72.4' for table 'wp_itsec_log']
INSERT INTO `wp_itsec_log` (`log_type`, `log_priority`, `log_function`, `log_date`, `log_date_gmt`, `log_host`, `log_username`, `log_user`, `log_url`, `log_referrer`, `log_data`) VALUES ('file_change', 8, 'File Changes Detected', '2018-06-22 09:13:05', '2018-06-22 09:13:05', '', '', '0', '', '', 'a:4:{s:5:\"added\";a:0:{}s:7:\"removed\";a:0:{}s:7:\"changed\";a:4:{s:27:\"wp-content/wflogs/rules.php\";a:2:{s:1:\"h\";s:32:\"32659507eb098c1d5bd1e3d0c6389b25\";s:1:\"d\";i:1529264302;}s:28:\"wp-content/wflogs/config.php\";a:2:{s:1:\"h\";s:32:\"2e57612b18788e1c9352ea94c638e559\";s:1:\"d\";i:1529658161;}s:33:\"wp-content/wflogs/attack-data.php\";a:2:{s:1:\"h\";s:32:\"23d8ad0abeeec5798f490262bd0ddb0d\";s:1:\"d\";i:1528024466;}s:32:\"wp-content/wflogs/wafRules.rules\";a:2:{s:1:\"h\";s:32:\"1ed025b7974e46ac4ed445da4379a2b3\";s:1:\"d\";i:1529264302;}}s:6:\"memory\";d:27.649999999999999;}')

Dorsey Architects | CITY OF BIRMINGHAM NEW FIRE STATION NO. 18
Dorsey Architects | CITY OF BIRMINGHAM NEW FIRE STATION NO. 18
116
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-116,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

CITY OF BIRMINGHAM NEW FIRE STATION NO. 18

ABOUT

Dorsey Architects Inc.

The new Fire Station No.18 is a one-story facility with a rear entrance drive design for the fire trucks and the emergency vehicle.  It will be replacing the old fire station that was built in the 1960’s that was destroyed by the tornado 3 years ago.

The scope includes a three bay apparatus area, a 7-unit dormitory area with an exercise room and ADA toilets with showers. The commercial kitchen and day room has a door to the exterior covered patio area. A large classroom is adjacent to the PPE storage room that will also serve also as a FEMA tornado safe room area. The new Facility is constructed of modular brick with concrete block back-up. The exterior of the new facility will be highlighted with brick accents and precast concrete. The exterior features shingled hip roofs and a dry stack stone entrance tower and a tower over the middle apparatus bay. The building is designed with residential features to fit within the residential context. The facility is well landscaped and it has a keystone designed retaining wall at the rear. The site will have a parking lot for the firemen at the rear and a small parking area for the public at the front.

The Greater Pratt City Improvement Cooperative, which is an organization made up of neighborhood leaders from the six neighborhoods affected by the April 27, 2011 tornado, approved the proposed project on November 13, 2012.  Construction Cost $2.1 Million Dollars. Completed 2014

 

CATEGORY
MUNICIPALITY